Administratiekantoor voor ZZP en MKB,

Uw administratie in goede handen

Hendriks & Buurman neemt uw administratieve zorgen uit handen. Wij creëren lucht in uw financieel overzicht. Kies voor Hendriks & Buurman!

Wij staan stevig in onze schoenen; een minder positieve boodschap gaan wij niet uit de weg. Heeft u uw administratie niet op orde, dan maken wij u tactvol duidelijk dat er werk aan de winkel is. Wij adviseren over noodzakelijke verbeteringen. Wij halen energie uit het voortdurend moeten aanpassen aan nieuwe situaties. Klanten lopen met ons weg. Wij (onder)handelen op een professionele wijze vanuit uw naam met bijvoorbeeld de Belastingdienst. Waar nodig roepen wij een specialist in.

Hendriks & Buurman beschikt over een professioneel netwerk,

waar ook u zich voor kunt aanmelden.

Kernwaarden

Analytisch, betrouwbaar, klantgericht, in positieve zin nieuwsgierig, overtuigingskracht en transparant: een greep uit een vat vol begrippen die ons het best typeren. Wij overzien het probleem vaak in korte tijd en pakken direct de rode draad op. Alles met een frisse blik als buitenstaander.

Wij zeggen weleens gekscherend dat wij in het leven zijn geroepen om individuen en organisaties financieel vlot te trekken. Wij worden veelal ingehuurd voor onze vakkennis als men die zelf niet in huis heeft. Wij praten u graag bij over nieuwe ontwikkelingen, vaak in de vorm van een persoonlijk gesprek. Verder draaien wij onze hand niet om voor problemen. Heeft u een uitdaging voor ons klaarliggen, wij helpen u graag uit de brand. Als ‘coach’ laten wij u graag kennis maken met andere werkwijzes, brengen we de nodige vaardigheden bij en fungeren we als persoonlijk klankbord.

Hendriks & Buurman straalt iets uit, heeft een duidelijke visie op verandering en staat bekend om zijn sterke persoonlijkheid!

Wij leren u graag hoe u financiële gegevens op een goede manier verzamelt, ordent en registreert zodat de juiste cijfers op het juiste moment beschikbaar zijn. Zo wordt u stukje bij beetje onafhankelijk van ons.

De mensen achter

Jeroen

Ik ken en begrijp de behoeften en wensen van afnemers. ‘De klant is koning’, het lijkt wel de stelling van de dag. Ik heb een scherp oog voor de relatie tussen Hendriks & Buurman en zijn klanten. Die relatie bestaat niet alleen uit verschillende onderdelen zoals informatieverstrekking, maar ook uit de menselijke aspecten (ideeën, verwachtingen en wensen). Ik anticipeer op toekomstige trends en ontwikkelingen in de markt. Technische ontwikkelingen speel ik direct door aan mijn collega’s. Ik ben wat dat betreft een digibeet. Op cijfers ben ik daarentegen dol. Ik kan als geen ander analytisch nadenken over marktvraagstukken. Resultaten worden door mij op een juiste wijze geïnterpreteerd. Adviesgesprekken, laat ze maar aan mij over. Inlevingsvermogen is voor mij prioriteit nummer een. Ik denk en handel klantgericht!

Kent u ze? Die mensen die op hun werk (schijnbaar) moeiteloos alles oppikken? Ik kan snel schakelen. Verschillende taken die afwisselen en snel na elkaar om aandacht vragen, daar kick ik op.

Ik heb een bancair verleden. In de verzekeringswereld ben ik eveneens thuis.

Frank

De ene mens is gestructureerder van aard dan de ander. Ik ben daar een van. Als diegene met een helikopterview houd ik overzicht over het geheel. Van operationeel tot en met strategisch oogpunt. Geen detail verlies ik uit het oog. Waar de een stopt bij het analyseren en oplossen van een probleem, denk ik eveneens na over de gevolgen voor een financieel risico en de planning. Betrokkenen worden niet vergeten! Ik deel graag mijn kennis en zorg. Ik ben recht door zee. Dit staat overigens in directe verbinding met onze kernwaarde ‘transparant’. Wij factureren u enkel en alleen die uren die wij kunnen verantwoorden. Voor u mooi meegenomen dat wij snel, maar wel secuur te werk kunnen gaan.