Van facilitaire dienstverlener tot recruiter:

wij werken voor klanten in het midden- en kleinbedrijf.

Hendriks & Buurman creëert inzicht in uw financiën. Een goed ingerichte administratie van uw bedrijf, laat het maar aan ons over. Stel gerust hoge eisen aan het vakmanschap en de integriteit van ons bureau. Wij denken kritisch na over organisaties, organisatievraagstukken en mogelijke oplossingen. Vergeet de salarisadministratie niet. Wij zorgen ervoor dat de salarissen van uw medewerkers correct en tijdig worden betaald. Het overmaken van de hieraan gerelateerde loonbelastingen en afdrachten kunt u tevens aan ons uitbesteden. Met andere woorden: wij verzamelen, verwerken, controleren en archiveren financiële gegevens in de breedste zin van het woord.

Next step is het opstellen van de maand- en kwartaalrapportages en de jaarrekening. Wij nemen graag een sleutelpositie in bij de bedrijfsvoering van uw organisatie. Eventuele fouten worden snel ontdekt. Goed, beter, best; een enorme misser zien wij niet over het hoofd. Wij brengen een kundig advies uit of stellen een rapport samen. Wij denken graag mee over het beleid van onze klanten en proberen actief met oplossingen te komen. Een adviserende rol, dat is wat u van ons mag verwachten. Zelfs als we zien dat de resultaten van een afdeling achterblijven door inefficiëntie, dan zijn we ook zo eerlijk om dit met u te delen.

Vraagstukken betreffende financiering, uitbreiding en bedrijfsovernames hebben wij eveneens eerder onder ogen gehad.

Als belastingadviseur kunnen wij veel meer dan alleen belastingpapieren invullen. Het maken van fiscale regels en de controle op de naleving ervan is een ingewikkelde materie. Wij bijten ons er graag in vast. Voorkom grote financiële schade in het bedrijfsleven door een uiterst zorgvuldige bedrijfsvoering.

Heeft u als particulier of kleine ondernemer behoefte aan raad van een financiële man, trek Hendriks & Buurman aan het jasje. Wij weten alles over bedrijfseconomie, kunnen jaarrekeningen beoordelen en welke financiële stukken dan ook controleren. Wij adviseren bedrijven graag over het op een juiste wijze opzetten van administraties. Zo wordt het nemen van financiële beslissingen makkelijker. Wij laten het financieel en belastingtechnisch zo gunstig mogelijk uitpakken voor uw bedrijf. Wij verzorgen uw belastingaangiftes en adviseren over de meest gunstige ondernemingsvorm: zo kan het fiscaal aantrekkelijk zijn om een eenmanszaak of vof om te zetten in een BV.

Bij financieel advies moet u tevens denken aan het beste advies betreffende financieringsvormen of de subsidies waar u als ondernemer voor in aanmerking komt.

Bovenal adviseren wij u over de beste manier om uw administratie te voeren en helpen u bij het interpreteren van de cijfers in de breedste zin van het woord. Budgetbegeleiding ligt daaraan ten grondslag: inzicht creëren in de inkomsten en uitgaven en komen tot een overzichtelijke administratie.

Heeft u nog vragen?

Dat kan. Al onze diensten in het kort samenvatten is lastig. Neem gerust contact op, wij staan u graag te woord.